Een simpele webshop voor startende ondernemers

 

 

Webshop Joomla! Virtuemart de webwinkel oplossing van internetbureau Lean Amsterdam

 

 

 

Virtuemart is een webshop gebaseerd op het CMS Joomla!. Ideaal voor startende online ondernemers met een beperkt budget.

 

 

 

 

 

Virtuemart Demo's

Gebruiksvriendelijk en gebouwd om met u mee te groeien

Door de simpele opbouw van deze module brengt deze webshop lage ontwikkelingskosten met zich mee. Deze webshop is uitbreidbaar met honderden verschillende modules. Zo kunt u deze webshop met uw onderneming en budget laten meegroeien. Met een Virtuemart module kunt u een zeer mooie uniek gestijlde webshop laten maken.

 

U kiest deze Virtuemart webshop software als u op zoek bent naar een webshop die:

  • simpel in gebruik is
  • aantrekkelijk geprijsd is
  • goedkoop uit te breiden is
  • met u mee kan groeien
  • uniek te laten stijlen is
  • ieder soort van betaling aan moet kunnen
  • u zelf de webshop producten wilt kunnen toevoegen/aanpassen
  • aan een bestaande of nieuwe Joomla! CMS website gekoppeld moet worden

 

Tips en Tricks voor de startende online ondernemer.

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een succesvolle webshop. Een webshop runnen is net zo tijdrovend als een 'echte' winkel. U zult zelf, of een persoon in uw organisatie, moeten leren omgaan met de webshop. Voor iedere webshop adviseren wij een businessplan te schrijven. Een gedegen businessplan detecteert problemen of onvolkomenheden snel. Organiseer een goede taakverdeling en realiseer u dat u met een webshop een winkel start. Is dit uw eerste online onderneming? Wees dan voorbereid op een leertraject.

Zorg dat u van te voren alle voorwaarden van uw webshop goed geregeld heeft voor u én voor uw klanten. Wettelijk moet u bijvoorbeeld bij online verkopen, ongeacht de reden, een binnen 7 dagen retour verzonden product terugnemen en het geld van de klant terugstorten. Maar wat als het nu 12 dagen zijn, stelt u dan uw klanten teleur? Met goede leveringsvoorwaarden die u kunt waarmaken kunt u klanten enorm binden of juist wegjagen. 


Een webshop is een online winkel voor de wet. Dus dat betekent dat u voor de wet dezelfde zaken moet regelen als een 'normale' winkel. Dus BTW- en KvK-nummer, administratie en BTW-afdrachtplicht als u dat nog niet heeft. Voor het runnen van een webshop zijn diverse wettelijke regels vastgesteld. Welke regels dit precies zijn moet u goed uitzoeken. Online klanten zijn echte klanten en genieten tegenwoordig bijna meer rechten dan de niet-online shopper.


Denk ook aan alle vragen! 40% van de mensen verwacht binnen 24 uur een antwoord op vragen. Zo zijn er nog veel onderwerpen die u strak moet regelen, bijvoorbeeld leveranciers, voorraden, etc. om een goede service te kunnen bieden.


Al dit soort taken kunnen we niet voor u uitvoeren. Wij bouwen de winkel en u moet deze gaan runnen.


Ook voor een webshop moet u reclame maken, u staat niet automatisch bovenaan de zoekresultaten van Google. Laat u goed informeren door ons voordat u belangrijke beslissingen neemt. Webmarketing en webshops gaan vaak hand in hand en hierin kunnen wij u goed helpen.